About

Om os

Odden Sommerhusudlejning og Lemvig Feriehuse er Lemvig´s lokale bureau, der har specialiseret sig i udlejning af sommerhuse på Gjellerodde

Bureauét drives af Jørn Chr. Olesen og Bruno Mølgaard, som begge har et indgående lokal-kendskab.

På Gjellerodde, som ligger ved Limfjordens bred og indsejlingen til Lemvig, er udsigten betagende som ingen andre steder. Du og din familie får mulighed for at holde ferie i en helt unik natur, som øser ud af sine rigdomme til glæde for både store og små.

Gjellerodde er et kuperet og frodig område, med en yderst børnevenlig sandstrand, hvor børnene kan gå langt ud, inden vandet bliver dybt. På badebroerne kan små som store få mange timer til at gå med at fiske krabber. Den medbragte mad kan nydes ved borde og bænke langs stranden og i læ for vestenvinden.
Badestranden ved Gjellerodde har det blå flag som tegn på, at badevandet opfylder alle gældende regler til rent badevand i Danmark.

Får I lyst til lidt mere vind i håret og til den barske brænding, er I kun 10 km fra Vesterhavet, hvor vinden næsten altid blæser fra vest og kun marehalmen kan gro. 
Ved Gjellerodde er der mulighed for mange former for vandsport, som f.eks windsurfing, kajak, sejllads ligesom der ligger en fin Golfban, Campingplads og Marinaen i gå- eller cykelafstand, mulighederne er mange.

Bureauet har til huse i smørhullet, midt i dette fantastiske naturområde ved den jyske vestkyst, midt mellem Lemvig og Thyborøn.

Odden Sommerhusudlejning - Lemvig Feriehuse

Vi er Lemvig´s lokale udlejnings bureau for sommerhuse og feriehuse.

Vi har specialiseret os  i udlejning af både sommerhuse og feriehuse her på det skønne Gjellerodde året rundt.

Odden Sommerhusudlejning:  Din garanti for bedste kvalitet på Gjellerodde.

 

Kontakt os

Odden Sommerhusudlejning
Gjelleroddevej 73,  Gjellerodde
7620 Lemvig
Service Tlf + 45 20 13 57 34   Bureau / Kontor Tlf. + 45 30 13 57 34
Email: info@oddensommerhusudlejning.dk